Tisdag kväll

Hej hopp, 
 
Idag har jag varit igång trots att jag börjar bli sjuk igen... Samma halsont som förra gången och mandlarna är svullna, hm - får hålla koll på detta. Har iaf tränat, farmat, tvättat, bakat sokerfri äppelkaka (som blev väääldigt god och poppis) hämtat barn, gjort läxor och lagat middag, idag serverade chef ala Jonna ungsbakad lax med grönkålsmos. Till det serverades brysselkål med smör och salt.. haha. 
 
Sedan jag slutade vid 7 har jag suittit bänkad framför min nya favvo serie, Orange is the new black - 12 timmar serier sedda på bara några dar.. hehe. Beroende framkallande och bra!!
 
I morgon har Emma sin sista dag i skolan, Klara och Maya slutar på torsdag - sedan är det påsklooov. För mig också, skönt för alla. Familjen åker till Waiheke men jag ska va hemma och leka hemmafru som vanligt, haha. Huset för mig själv, träna, laga mat och farma djur. Granen har sina nya kalvar i hagen brevid, så söta!!! Deras tungor känns som sandpapper, gullisar! 
 
Annars då, vädret är fin fint. Lite mörkare och kyligare - brr. 
Är fortfarande helt lyrisk över mina nya skidgalsöon.
Måste städa mitt rum och sluta shoppa.. 
 
 
Och hörrni, pappa frmförallt. Vad hände rmed Spotify nu!? Tidal kommer ju ta över... Men coolt med svenskt moderbolag, heja heja. Och för er som inte har en aning om vad jag pratar om: http://svenska.yle.fi/artikel/2015/03/31/artister-lamnar-spotify-tidal
 
Stor kram och godnatt.